Prvi koraki v svet orodjarstva družinskega podjetja Polovšek, segajo v leto 1994, ko je ustanovitelj in lastnik podjetja Anton Polovšek, ml., pričel z obrtjo na področju te dejavnosti.

Prva orodja so nastajala s preprosto metodo uporabe svinčnika, radirke, papirja in ravnila, izdelke pa so navkljub sila preprosti metodi odlikovala izjemna natančnost, funkcionalnost in kvaliteta, kar je bil tudi razlog vse večjemu povpraševanju in obsegu naročil. 

Zato je v letih po ustanovitvi, orodjarna iz preproste in majhne obrti prerasla v proizvodnjo, ki se je z leti modernizirala in sledila potrebam in trendom trga.

Kvaliteta izdelkov, kratki dobavni roki ter maksimalna prilagojenost potrebam kupcev so za nas samoumevne zahteve. Z znanjem, dolgoletnimi izkušnjami in vrhunsko tehnologijo želimo izpolnjevati vse potrebe naročnikov, uresničiti najzahtevnejše ideje in pri tem dosegati najvišjo kakovost.

 

Zagotavljamo kvalitetne usluge tudi za najzahtevnejše kupce

Izobrazbena struktura sodelavcev v Orodjarstvu Polovšek je izjemno raznolika. Sodobna tehnologija, kvalificiran kader in profesionalen pristop zagotavljajo odlično simbiozo z dolgoletnimi poslovnimi partnerji.

  • Odlikujejo nas kvaliteta, strokovnost, dolgoletne izkušnje, znanje, zanesljivost in fleksibilnost
  • Imamo lastno orodjarno, ki nam omogoča hitro prilaganje spremembam, redno vzdrževanje kvalitete orodja – podaljševanje življenjske dobe orodja
  • Imamo lastno konstrukcijo in razvojni oddelek, merilni oddelek za opravljanje meritev in nadzora nad procesom
  • Imamo lastno proizvodnjo izdelkov iz termo plastov, brizganje do 2 kg
  • Rešujemo vam še tako tehnično zahtevne probleme po vaših željah


Poleg zagotavljanja kakovosti proizvodov skrbno sledimo novostim ter uvajamo nove tehnologije. Zavedamo se, da le z znanjem in dodatnim izobraževanjem zaposlenih, lahko postanemo pomemben konkurent na svojem področju. 

Imamo certifikat ISO standarda kakovosti 9001 in 14001.

 

Naše poslanstvo

Od ideje do rešitve.

Stopite z nami v stik:

Kontaktni obrazec

Tel: +386 (02) 82 80 700

Email: info@polovsek.si
polovsek@polovsek.si

E-pošta

Naročila


Operacijo vzdrževanje Sistema vodenja kakovosti ISO 9001:2015, vzdrževanje Sistema ravnanja z okoljem ISO 14001:2015 delno financira Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR).

Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

Naložbo VAVČER ZA PRIDOBITEV CERTIFIKATOV sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).


OBVESTILO za pridobljena sredstva iz strani države

 

Naziv operacije: Ponovni zagon proizvodnje podjetja Anton Polovšek s.p.

Kratek opis operacije: 

Razmere epidemije COVID-19 so nam onemogočile izvedbo nekaterih investicij v posodobitev proizvodne opreme. Izključno za potrebe ponovnega zagona podjetja po epidemiji COVID-19 je v operacijo vključena nabava dveh novih strojev, in sicer:

  • CNC Potopni erozijski stroj in
  • Stroj za brizganje izdelkov iz plastike ENGEL

Glavni namen/cilj operacije: Glavni namen oz. cilj operacije je prilagoditev proizvodnje na zahtevnejše izdelke, zagotoviti stroškovno optimizacijo  ter omogočiti doseganje rokov v najzahtevnejših pogojih dela.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za financiranje spodbud za ponovni zagon poslovanja podjetij v obmejnih problemskih območjih.

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

 

Kontakt

Tel.: +386 (0)2 82 80 700

E-pošta: 

info@polovsek.si
polovsek@polovsek.si 

Naročila: narocila@polovsek.si

Kontaktni obrazec

 

 

Facebook

© 2017 ORODJARSTVO POLOVŠEK | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM